Meg fogok bukni gépészeti gyakorlatból?
Figyelt kérdés
Olyan iskolába járok, ahol a gépészet alapismeret, és gyakorlat is van belőle. Májusban lesz ágazati alapvizsgám, és múltkor elkezdtük csinálni azt, amit vizsgán fogunk. Egy munkadarab szélét be kellett pontozni, majd lefűrészelni. Természetesen nem ment, elrontottam. Utána megpróbáltam a másik szélét, mert ugye kettőt kellett, de azt is elrontottam. Nagyjából ennyi. Már a feladat legelején elrontom. Oda mentem a tanárhoz, megmondtam neki hogy elszúrtan, aztmondta akkor hagyjam. Igen igen, de ha viszga lesz ilyet nyilván nem csinalhatok, annyit benazok, hogy az hihetetlen, és feltételezem, nem vagyok rossz tanuló. Mit csináljak? Már rendesen frusztrál amikor jön az óra mert tudom hogy el fogom rontani.ma 14:09
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem oda írni, hármas lettem belőle. A vizsgára értettem a bukást.
ma 14:10
2/2 anonim válasza:
Mit rontottál el? Azon kívül, hogy odamentél a tanához, hogy elrontottad, megkérted, hogy mutassa meg neked ? Vagy hogyan tudsz gyakorolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!