Állatorvostan hallgatók/állatorvosok, ti hogyan szereztetek plusz pontot az egyetemre, amikor felvételiztetek?
Figyelt kérdés
tegnap 22:24
2/4 anonim válasza:
Emelt nyelvvizsgával.
Sok plusz pontot tudsz szerezni, ha van odaköthető munkatapasztalatod. Nekem ilyen nem volt.
3/4 A kérdező kommentje:
#2 B2-es angol nyelvvizsgám van. Illetve próbáltam utánajárni, hogy releváns végzettség nélkül hol lehetne munkatapasztalatot szerezni, de kaptam hideget, meleget érte. Igazából arra is kíváncsi vagyok, hogy aki munkatapasztalattal szerzett plusz pontot az hol szerezte a munkatapasztalatot?
ma 00:11
4/4 anonim válasza:
3. Fel vannak sorolva vagy a felvin, vagy az egyetem oldalán milyen munkatapasztalatok számítanak be. De nem feltétlen kell ezekhez végzettség. Itt nem kell komoly dolgokra gondolni. Ha önkénteskedsz valahol az is beleszámít, csak legyen meg a 8 hónap (ha jól emlékszem) és legyen igazolható.
Az emelt angolt mindenképpen javaslom. A legtöbb jelentkezőnek megvan, meg úgyis követelmény az emelt nyelvvizsga a diplomához, úgyhogy jó, ha letudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!