Eddig PTE-GYTK-án voltam hallgató, de idén felvételiztem és felvettek a PTE-AOK-ra. Ilyenkor hogy zajlik a ki- és bejelentkezés?
Figyelt kérdés
Elsőéves gyógyszerész hallgató vagyok, de idén úgy döntöttem ismét beadom a jelentkezésemet és felvettek ugyanennek az egyetemnek az általános orvosi karára. Ilyenkor mit kell csinálni, hogy tudok kijelentkezni a GYTK-ról és átmenni orvosira?júl. 25. 14:10
1/5 anonim válasza:
Két külön kar.
Gytk.n intézed a kiiratkozást, ÁOK-on pedig pont úgy intézed, mint minden frissen felvett elsőéves.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Azt megkérdezhetem, hogy a kiiratkozás az, hogy megy? Még sosem csináltam ilyet.
júl. 25. 15:47
3/5 anonim válasza:
Szia!
Tavaly én is pont ugyan ebben a helyzetben voltam.
Kiiratkozás úgy zajlik, hogy írsz egy emailt az ügyintéződnek a szándékodról és utána fogja mondani a továbbiakat.
Igazából annyi, hogy írsz még egy emailt a szándékról az adataiddal (anyud neve, születési hely idő stb..) arról az emailről ami Neptunban megvan adva
4/5 anonim válasza:
Szia! Írj privátban, ez a PTE-n máshogy ment tavaly, mint ahogy előttem írták.
5/5 anonim válasza:
Ohh, akkor bocsi, nekem így volt ahogy leírtam tavaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!