Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tényleg ennyire kb. elvégezhet...

Tényleg ennyire kb. elvégezhetetlenül nehéz lenne az egyetem?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon van egypár ember, aki odaírja az összes emelt érettségivel, OKTV-vel kapcsolatos kérdés alá, hogy az egyetemhez képest kb. csak egy röpdolgozat szintű nehézség... Meg, hogy az ne menjen egyetemre, aki nem rázza ki a kisujjából az egészet és kell már gimnáziumban is tanulnia. Olyat is írtak itt, hogy az összes egyetemi tanár és professzor szemét, meg általában olyan 99%-tól adják meg a kettest egy vizsgára.

Nagyon félek, rettegek...

Akkor miért van a családtagjaimnak, barátaimnak jó magyar és külföldi egyetemekről diplomája, illetve egyesek miért tanulnak sikeresen ott a mai napig, többek között fizikus, meg egyéb amúgy is komolyabb szakokon? Nem hiszem, hogy mind Einstein lenne...

Ha ez nem igaz, akkor ezen az oldalon miért irkálják egyesek folyton?

tegnap 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek diploma nélküli, irigy emberek.

Csak nyugodtan kérdezz rá, hogy hová jár, melyik egyetem, melyik szak és melyik tárgy. Garantálom, hogy nem fog válaszolni.

Nem egyszerű az egyetem, de nem kell túlgondolni se. Aki becsületesen tanul es jó az időbeosztása, az szinte sikerre van ítélve.

tegnap 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem.
tegnap 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Óriási különbségek vannak nem csak emberek, hanem egyetemek és képzések között is. De ha leérettségiztél viszonylag jó eredménnyel, az azt jelenti, hogy készen állsz az egyetemre. A leendő csoporttársaid túlnyomó többsége sem fog lényegesen többet tudni nálad semmiről. A többség elkezdi a középiskola után, és jelentős százalékuknak sikerül is elvégezniük.
tegnap 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!