Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hi,Gergő vagyok. Emelt szintű...

Hi,Gergő vagyok. Emelt szintű kémia érettségivel kapcsolatban szeretnék kérdezni, mivel jövőre kell érettségiznem. ?

Figyelt kérdés
Jelenleg sajnos nagyon rosszul állok a tantárgyból, és a tanárnőm azt mondta, hogy ki fog rakni a faktról. A biológia jól megy, de a kémia nagyon nehezen megy nekem. A tanárom egy hónapot még ad, hogy javuljak, de ha nem sikerül, akkor tényleg ki fog rakni. Szerintetek ennyi idő alatt lehetséges a fejlődés? Fogalmam sincs,hogyan kezdjek neki.Volt valaki hasonló helyzetben? Eddig csak egyeseket írtam, és ez már nagyon zavar, de lehet, hogy későn kaptam észbe. Kérem, troll válaszokat ne írjatok.
tegnapelőtt 19:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#10 Nagyon szépen köszönöm!❤️
tegnapelőtt 22:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Gondolkodom azon, hogy talán érdemes lenne átmennem fizikára, mivel mindig is jó voltam belőle, de mindent elfelejtettem azóta.
tegnap 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!