Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kommunikáció és médiatudományt...

Kommunikáció és médiatudományt hol tanuljam?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék büfészakos kommenteket látni, nem erre vagyok kíváncsi. A médiában szeretnék elhelyezkedni, ezért ezt a szakot néztem ki az ELTE-n. Mégis érdekel hogy mit mondtok.

tegnapelőtt 20:32
A kérdező szavazást indított:
ELTE
Corvinus
Károli
6 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
Mindenesetre ne Havas taxis "tanárúrnál".
tegnapelőtt 20:34
 2/18 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
tegnapelőtt 20:35
 3/18 anonim ***** válasza:
29%
Komédiát inkább sehol.
tegnapelőtt 20:54
 4/18 anonim ***** válasza:
71%
A médiában ismeretséggel fogsz tudni elhelyezkedni, nem diplomával.
tegnapelőtt 22:37
 5/18 A kérdező kommentje:
Csak egy média diplomával mégis többre megyek, mint egy orvosival:)
tegnapelőtt 22:42
 6/18 anonim ***** válasza:
28%
#5 Hogyhogy? Már miért mennél többre vele?
tegnap 01:05
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
5 hát médiában valóban. De hogy kapsz e lehetőséget, hogy bekerülj oda az kérdéses. Hatalmas a túlképzés.
tegnap 08:46
 8/18 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem, hogy mindenki nagyban hangoztatja, hogy ezzel a diplomával semmire nem megyek, kb egy híd alatt fogom végezni. Kérdem én, ha ez így lenne, lett volna eddig is, nem lenne már egy kisebb visszhangja? Nem gondolom, hogy évente bekerül 300 ember ebbe a képzésbe, aztán a harmadik év végén el tud helyezkedni 20, és a maradék 280 meg szépen csendben elmegy a mekibe.
tegnap 12:01
 9/18 A kérdező kommentje:
Meg ha valaki a MÉDIÁBAN szeretne dolgozni, mégis hova a jó életbe kellene jelentkeznie? Jogra esetleg biomérnök szakra?
tegnap 12:02
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha médiában akarsz elhelyezkedni, akkor menj erre. Viszont nagyon kompetitív (orvoshoz képest nehezebb is elhelyezkedni meg kevesebbet is keresnél várhatóan így ezt az összehasonlítást nem értem), erre készülj fel. #8 egyébként van visszhangja, nem a semmire mondja ezt mindenki. Oké lehet nem csak 20 helyezkedik el a szakmában, de csak 20 aki "médiában" lesz és sikeres karriert fut be. A többi nagy része valami kommunikációs karrierbe fog vagy simán betanított irodai munkás lesz, vagy HR-es stb. Illetve persze van a mekis réteg is, aki diploma nélkül helyezkedik el, vagy aki háztartásbeli lesz. Őszintén kétlem, hogy évente egyetemenként 20-nál több végzős talál a harmadik évben, vagy rögtön végzés után médiás munkát alkalmazottként, amiből meg is tud élni. Azt elhiszem, hogy van 50 egy évfolyamban, aki egy éven belül talál valamit amivel elindul a karrierje médiában (akár kis cégnél nagy hajtással)
tegnap 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!