Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvosi intézményi pontok 2025!?

Orvosi intézményi pontok 2025!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Remélem találok valakit aki tud erre valami jó megoldást.

A fogorvosi és orvosi képzésre jelentkezőknek van lehetőségük eü. munkatapasztalatért plusz pontot szerezni. Ezekhez a pontokhoz tavaly minimum 6 hónapra volt szükség. Én szeptember vége óta dolgozom is, és az utolsó 3 hónapomra már csökkentettem is a munkaóra számom mivel több időt kell a tanulásba fektetnem és úgy voltam vele ha csak akár az ember havi 1 órát is dolgozna (nyílván nem 1 órát dolgozom a tovabbiakban sem) mivel 6 hónapos munkaviszonyt fogadnak el, ezért ígyis-úgyis jó leszek és márciusban dolgozom majd utoljára, és az érettségi előtti 1,5 hónapban tényleg semmi más dolgom nem lesz csak seggelni. Viszont most frissítették a követelményt és már 700 óra a minimum, ami a csökkentett óra számom miatt márciusig nem lesz meg és ha a jelenlegi óraszámomban maradok akkor még júniusban is dolgoznom kell hogy összeszedjem az órát. Az a helyzet,hogy ha visszamennék az eredeti munkaórámba akkor az a tanulásnak nem kedvezne annyira, viszont nem azért dolgoztam ennyit,hogy még a végén ne kapjak plusz pontot emiatt az egészért. Tudom,hogy szerencsétlen helyzet. De esetleg bárkinek bármi jó ötlet hogyan lehetne ezt okosba megoldani?:((

ma 01:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez tavaly is igy volt, csak mondom.
ma 08:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez tök evidens, hogy óraszámhoz kötik, szerinted ugyanerre a kiskapura nem gondoltak az egyetemek is? Tökre nem lenne igazságos, hogy valaki fele annyi óraszámra is ugyanannyi +pontot kapna.

Jól indul az orvosi karriered, hogy az okosba megoldáson jár az eszed, ahelyett, hogy elfogadnád, hogy erre nem vagy jogosult, nem néztél kellően utána.

ma 08:44
 3/3 anonim ***** válasza:
A Semmelweis-nel oraszamra aranyositva kapod a pontot, de ott 1000 ora a 20 pont.
ma 08:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!