Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vágjak bele a mesterképzésbe?

Vágjak bele a mesterképzésbe?

Figyelt kérdés

Bécsben csináltam az alapképzést egy magánegyetemen. Imádtam minden percét, a sulit is, a várost is. Diplomázás után úgy hozta az élet, hogy haza kellett költöznöm.

Nagyon hiányzik és vágyom vissza, és úgy alakul az életem hogy jövőre akár visszaköltözhetnék.

Jó tanuló voltam, 3 “mumus” tantárgyam volt amikből épphogy átcsúsztam😅 na most a mesterképzés kb erre a 3 tárgyra épül, szinte minden szemeszterben megjelennek.. nagyon félek, hogy ha alapszinten is nehezen ment akkor mester szinten abszolút nem fog. Mivel magánegyetem, így nem mindegy már csak a tandíj miatt sem.

Néztem kint másik egyetemeket is de igazából egyik sem fogott meg annyira nagyon.

dec. 22. 17:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
8%
Nem kell semmit vagdosni csak kezd el
dec. 22. 17:40
 2/11 anonim ***** válasza:
12%
Nem tudom, mi alapján kellene másnak jobb tanácsot adni, mint amit Te gondolsz.
dec. 22. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom bécsben hogy van, de magyar földön a mesterképzés gyakorlatilag egy zanzásított alapszak. Semmi újdonságot nem tudnak tanítani hiszen bármilyen alapszakos diplomával jelenthezhetnek bármilyen mesterszakra, tehát a tananyag is olyan hogy a 0-ról is befogadható legyen. Ha bécsben is ez van, akkor kb ugyanazt fogod tanulni a kinézett mesterszakodon amit egyszer már tanultál, és ezek szerint nem szeretted. De te döntöd el hogy mégegyszer végig akarod-e csinálni
dec. 22. 22:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy szót ne higgy el a hármas válaszból.
dec. 22. 22:43
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Miért is? Mesterképzésre járok jelenleg pontosan tudom mit írtam :)
dec. 22. 23:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#3: Az nem igaz, hogy bármilyen alapszakos diplomával mehetsz bármilyen mesterre.
dec. 23. 07:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Még gazdasági alappal sem mehetsz bármelyik gazdasági mesterre.
dec. 23. 07:34
 8/11 A kérdező kommentje:

“ugyanazt fogod tanulni a kinézett mesterszakodon amit egyszer már tanultál, és ezek szerint nem szeretted”

De, mint írtam imádtam, 3 tantárgy okozott nehézséget öszvissz.

dec. 23. 08:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#8: Szerintem próbáld meg, mit veszíthetsz? Max. kiiratkozol, ha mégsem tetszik.
dec. 23. 08:05
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi #9 :)

Én is nagyon hajlok rá, ami visszatart az talán az árak, a macera a kiköltözéssel stb.. hogy mind felesleges lenne ha félbehagyom

dec. 23. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!