Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Sokkal nehezebb 30+ évesen...

Sokkal nehezebb 30+ évesen egyetemen tanulni, mint a 20-as években?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van már egy alapdiplomám, jelenleg pedig mesterképzésen veszek részt.Ha minden jól megy 28 évesen végzek (Nem egyből érettségi után mentem egyetemre, plusz 4 éves volt az alapképzés).Mesterképzés után szeretnék néhány évig "csak" dolgozni, tapasztalatot szerezni.Viszont van olyan másik mesterképzés amit még szívesen elvégeznék az alapdiplomámra építve.Ennek az elkezdése reálisan olyan 30-30+ évesen lenne,mert szerintem addigra már lenne valamennyi munkatapasztalatom, plusz pénzem a képzés finanszírozására,mert diákhitelt inkább nem vennék igénybe.

Szerintetek mennyire lenne ez így nehéz? Szívem szerint nem mennék egyből tovább,mert nem szeretnék kiégni a tanulásban, viszont félek attól, hogy annyi idősen már nehezebben menne belerázódni.

nov. 9. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Minél többet tanul az ember, annál több rutinja is lesz benne. A te eseted nem ugyanaz, mint egy érettségivel 30+ évesen először belevágni. És még az se lehetetlen.
nov. 9. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
47 múltam. Kb 60 fős csoportban azért eléggé a felső határt karcolom, a többség 25 alatti. És én kerültem át ktg-s finanszírozásról államira tanulmányi eredmény alapján, nem ők.
nov. 9. 15:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Neked is a többedik diplomád lesz?:)
nov. 9. 16:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem diploma első lesz, de sokat tanultam, mképes, adótanácsadó lazán verte a felsőoktatást, néha úgy érzem :)
nov. 9. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!