Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Debrecenben van olyan kollégiu...

Debrecenben van olyan kollégium ahol egy személyes szobák is vannak?

Figyelt kérdés

dec. 22. 13:18
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Hát jó, de a helyjegy egy plusz költség. Most számold ki hogy hány helyjegyet kell megvenni egy hónap alatt. Az úgy már megint nem éri meg.
dec. 25. 19:55
 32/41 anonim ***** válasza:
87%

300 forint egy helyjegy meg havonta kb 5000 forint a DKV bérlet. Ha tanulni akarsz akkor ennyit rá kell szánni amúgy 65 ezer forint egy ágyas szoba a koliban sőt az első hónapban a dupláját kell fizetned és kell előtte fizetni azt hiszem 35 ezer forintot kulturális díjként.

dec. 25. 20:44
 33/41 anonim ***** válasza:
49%

Mégis: mi a baj a kétágyas szobával?

Nekem van egy szuper szobatársam, olyan mint ha a tesóm lenne.

dec. 26. 03:19
 34/41 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, neked semmi se jó. Maradj otthon, az jár a legkevesebb problémával. De aztán ne síránkozz, hogy semmire se vitted.
dec. 26. 03:22
 35/41 anonim ***** válasza:
26%

Igen a kérdező eltévesztette hogy itt balkáni körülmények vannak. Ha nem tetszik vegyél ki 100ezerért egy szobát és akkor ott egyedül lehetsz.

Aki sajnálja a bérlet árát (amit egyébként laza iszogatáson el is költesz) az tényleg ne is gondolkodjon továbbtanulásban.

dec. 26. 10:37
 36/41 A kérdező kommentje:
33-as hát én nem vagyok ilyen. Örülök ha nincsenek emberek körülöttem. Néha még a családomtól is irtózom.
dec. 26. 12:32
 37/41 A kérdező kommentje:
35-ös nem szoktam iszogatni vagy szórakozni járni.
dec. 26. 12:33
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Akkor marad az albérlet vagy bejárás. Amúgy én is szeretek egyedül lenni de nem olyan rossz az a koli meg lehet szokni.

dec. 26. 14:56
 39/41 A kérdező kommentje:
Albérlet nem játszik, szóval marad a bejárás. Na mind egy, csak két évről van szó. Talán kibírom.
dec. 26. 19:34
 40/41 anonim válasza:
Sziasztok! Szegedi vagyok, bármilyen kolit nehéz találni Debrecenben? Nem baj ha másokkal kell laknom. A távolságot mennyire nézik? Szeged azért nincs olyan közel Debrecenhez.
jan. 22. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!