Debrecenben van olyan kollégium ahol egy személyes szobák
is vannak?
11/41 A kérdező kommentje:
Amúgy az ilyen egyetemeken miért nem képesek felfogni hogy valaki nem akar vagy nem tud vad idegenekkel együtt élni? Inkább lenne több egy ágyas szoba. Mert gondolom azért nehéz bekerülni mert nagyon kevés van. Több bevétele is lenne az egyetemnek mert ugye az egy ágyasak drágábbak. Én kifizetném, de ahogy látom semmi esély… albérletre nem tellik, marad az ingázás ami fasza lesz Nyíregyházáról….
Az egyetemet k***ára nem érdekli, ki kivel tud együtt élni. Sőt, a hallgatók úgy általában nem érdekelnek senkit az egyetemeken, mindenkit csak zavar a létük.
dec. 23. 13:33
13/41 A kérdező kommentje:
14/41 A kérdező kommentje:
Te mégis mit képzelsz magadról hogy ide ilyeneket irogatsz?
Sajnos törölték a hozzászólásomat, mert leírtam az igazat. Tipikus. Akkor újra fogalmazom:
Kérdező, ha te többnek képzeled magad másoknál és úgy gondolod, hogy ennél fogva saját szoba jár neked a piaci ár töredékéért, de nincs meg hozzá a valós elbírálható indok, akkor csak korrupciós úton tudod magadnak megszerezni azt, ha nő vagy ezt könyebben el tudod érni ellenszolgáltatások fejében mint férfiként, persze emiatt minden normális ember el fog fordulni tőled. A másik lehetőség, hogy nem az ingyenélést és a társadalmon való élősködést választod és elmész dolgozni amiből ki tudsz majd fizetni egy saját szobát egy albérletben. Ha csak egy szobát bérelsz az még nem egy ökör ára, Debrecenben 50 ezertől már találhatsz magadnak szobát egy közös albérletben.
dec. 23. 14:37
16/41 A kérdező kommentje:
Az mégis mióta a társadalmon való élősködés hogy fizetnék egy kollégiumi szobáért, csak éppen nem hajlandóak oda beengedni?! És képzeld az az 50 ezer Ft egy albérleten belüli szobáért úgy 50 ezer Ft hogy + rezsi! Gondolom elolvastad amit írtam a családom anyagi helyzetéről, akkor tudhatod hogy nem engedhetjük meg magunknak hogy úgymond fenntartsunk csak nekem egy másik lakást. Amit meg leírtál arról a bizonyos szolgáltatásról és ahogyan nevezed egyenesen alpári! Ennyit tudok mondani.
Tehát rossz az anyagi helyzeted, de továbbra sem opció az, hogy munkát vállalj, de azért a luxus körülményeket elvárod, világos.
dec. 23. 22:11
18/41 A kérdező kommentje:
Miért luxus körülmény egy egyágyas kollégiumi szoba? Az ember nyugodtabban tud tanulni, nem zavarja senki, nem kell senkihez se alkalmazkodni. Nem tudtam hogy ez manapság már luxusnak számít, bocsi.
Én is ide járok mesterképzésre. Egy ágyas koli csak a Kossuth koliban és a campus hotelben van de oda szinte ötös átlag kell. Elsőévesként pedig nem nézik az átlagot. Ha nem szeretnél mással lakni akkor marad az albérlet vagy a magánkoli aminek borsos árai vannak.
dec. 24. 20:38
20/41 A kérdező kommentje:
Most akkor átlagot néznek hozzá vagy szociális alapon van???
Kapcsolódó kérdések: