Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Debrecenben van olyan kollégiu...

Debrecenben van olyan kollégium ahol egy személyes szobák is vannak?

Figyelt kérdés

dec. 22. 13:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha elsőéves vagy akkor szociális helyzetet ha felsőbb éves akkor mind a kettőt.
dec. 24. 22:24
 22/41 A kérdező kommentje:
És te tudnál tanácsot adni hogy hogyan lehetne minél nagyobb esélyem a bekerülésre?
dec. 24. 22:53
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Bocs hogy ezt mondom (9 év kolival a hátam mögött) de te Magyarországon vagy, ahol a 2 fős szobák már lassan luxusnak számítanak. Vannak magánkolik (80+ ezer) ott lakhatsz egyedül, de amúgy szoc koliban ESÉLYTELEN.

Külföldön alapok az egyfős kolis szobák, csak mi tartunk még mindig itt..

dec. 24. 23:59
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjétek Orbánéknak és a fidesz nevű bűnszervezetnek ami egyébként a Debreceni egyetemet és a várost is uralja. Felfoghatatlan pénzekkel dobálóznak, de a nyomorult magyar diákoknak csak kelet-balkáni körülményeket biztosítanak. Bezzeg a fizetős afrikai, meg közelkeleti diákoknak minden van megfelelő pénzért cserébe. Az egyetem főépületével szemben kb. a negyedik luxusapartmanház épül amit csak a legpénzesebb külföldi diákok; afirkai banánköztársaságok diktátorainak és közel-keleti iszlamista olajbárók gyerkei tudnak megfizetni akik Porschékkal, Ferrarikkal döngetnek. Ezek a luxusapartmanházak is a helyi fidesz és a Putyinista debreeni egyetem közös ingatlanbizniszei. A csóri magyar diákokra csak alibiből van szüksége az egyetemnek, hogy fel tudja venni a már leállított EU és a fideszkormány támogatásait.
dec. 25. 00:22
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudom tanácsolni hogy, tanulj nagyon jól lehetőleg 5-ös átlagal bár azt nem tudom hogy, júniusban tudnál esetleg pályázni de szerintem nem mert nem vagy Debrecenbe hallgató. Én az alapszakot is itt végeztem de én nyáron jogviszony nélkül tudtam koliba jelentkezni és nézték a tanulmányi pontokat is.

dec. 25. 01:29
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy ha Nyíregyházán laksz nem megoldható az ingázás IC-vel? Fél óra az út és óránként közlekedik Nyíregyháza és Debrecen között. Szerintem ez simán vállalható.
dec. 25. 01:35
 27/41 anonim ***** válasza:

Olyan luxusapartmanházak vannak Debrecenben, mint ha nem is Magyarországon lennénk - igaz, az a magyarok számára megfizethetetlen.

Szerintem egy IC-vel hamarabb Debrecenben vagy Nyíregyről, mint ha a Tócó-völgyben bérelnél lakást, és onnan kéne bejárnod az egyetemre (bármelyik campusra)...

dec. 25. 06:03
 28/41 anonim ***** válasza:
25%

Ja és még valami: ha nincs olyan szociális háttered, (pl alacsony jövedelem, távolság) akkor pláne nem fogsz kolit kapni, egyfőset pláne.

Egyébként nyíregy debrecen nem is távolság. Gondolj bele azokba akik pesten nem kapnak kolit és kitudja honnan kell ingázniuk

dec. 25. 11:36
 29/41 A kérdező kommentje:
Országbérlet Inter City-re nem használható, mert helyjegyköteles. Országbérlet nélkül meg nem éri meg az ingázás. Tehát marad a személyvonat ami nyilván lassabban ér át és ritkábban is közlekedik. Nagyon korán kéne kelnem, ezért lenne jó legalább akkor egy két ágyas koli szoba, ha az egy ágyas teljesen lehetetlen. De lehet így nem is megyek tovább. Februárig eldöntöm.
dec. 25. 16:32
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

De használható országbérlet IC-re csak a helyjegyet kell megvenni és már lehet vele utazni. Én is így használom. Amúgy személyvonatal sem vészes Apafán meg Császárszálláson nem áll meg ráadásul.

dec. 25. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!