Maradjak ELTE proginfón, vagy próbáljak meg átjelentkezni a PE-re, esetleg az egri Eszterházy-ba?
Munka mellett csinálom, jelenleg az ELTE esti szakot, de egyszerűen nem megy ez, hogy hétről-hétre be kell járnom, online elérhető gyakorlati tananyag vagy van vagy nincs, tárgyon belül is oktatófüggő, plusz rendesen jelenlétet néznek... az órarend is egészen sz*r tud lenni, nem mindig érek oda munka után...
Ezért inkább valami levelezőn gondolkodom....
Akinek van tapasztalata a PE-n, vagy Egerben mennyire szívás az oktatás, olyan értelemben, hogy mennyire sűrű és mennyire "kötelező"? Milyen számonkérési formák vannak? (Pl beadandó, vizsga, hasonlók...)
Aztán természetesen érdekel, hogy mennyire hasznos a tudás, amit ad. Az ELTE-n azt tapasztalom, hogy rengeteg elméleti szarság van...
És a Pannon Egyetem? Amúgy egyre szimpatikusabb, meg a debreceni is, mindkettőnél van online oratömb... szóval sokkal kényelmesebbnek tűnik.
Felhívtam amúgy az Eszterházy-t és azt mondták minden félévben van 2 hét amikor személyes jelenlétet követelnek meg... hát... gondoltam magamban, ezek nem normálisak... Komolyan nem értem, higy részidős képzést miért csinálják nem részidősre 🥲
“szeretnék egy kiegészítést infó területről, leginkább modellezés, adattudományi terület az, amiben szeretnék fejlődni”
Ne haragudj de nagyon el vagy tájolva. A proginfó teljesen irreleváns ezen a területen, gyengébb egyetemen meg még inkább. Nem is igazán értem, miért itt keresgélsz…
Ha biológus vagy PhD-val, akkor csak van valami bioinformatika vagy biostatisztika képzés külföldön, amit blended vagy teljesen remote formában el tudnál végezni?! Vagy valami rendes adatelemző / statisztika / adattudomány mesterszak? (Én is ilyenen végeztem, külföldön, de majdnem teljesen remote…)
Nem tudok félévente 10 nap szabadságot erre szánni....
Levelezőn van fenn órarend és ott konkrétan 5 hétvége van, amiből kb a fele online.... Ez még home-officból is egyszerűbben menedzselhető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!