Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Létezik olyan fodrász képzés...

Létezik olyan fodrász képzés ahol csak alkalmi frizurák készitését oktatják?

Figyelt kérdés
Ilyen kepzést csak fodrász végzettséggel csinalhat valaki, vagy van kimondottan alkalmi frizura készítő fodrász tanfolyam. Engem inkább ez a vonal érdekel,nem szeretnék festéssel vagy vágással foglalkozni,csak kimondottan alkalmi frizurákkal. Ezt lehet így magában is,vagy fodrász suli kell hozzá ahol mindent oktatnak?

dec. 6. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, meg nem sok értelme lenne. Nem lenne egy életképes vállalkozás, ahol csak ezt csinálják.
dec. 6. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Teljesen értelmetlen ötlet lenne, ha az alapokkal nincs tisztában valaki, nem tud magasabb szinten csinálni akármit is!
dec. 6. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés körülbelül olyan, mint hogy létezik-e olyan szakács tanfolyam, ahol nem tanulsz meg egy rántást csinálni, hanem egyből Wellington-bélszínnel kezdesz. Természetesen nincs ilyen, vagy ha van, az annyit is ér. Minden szakmában csak úgy lehetsz profi, ha az alapokat már betonbiztosan, álmodból felkeltve tudod alkalmazni.
dec. 6. 12:38
 4/4 A kérdező kommentje:
De most mi köze egy alkalmi frizurának a hajfestéshez? Két külön dolog a kettő. Értem én hogy a fodrász csinálja ezeket, de most miért kellene nekem azt tudni hogy hogyan kell hajat festeni, ha en alkalmi frizurákat szeretnék csak csinálni, es a haj színéhez,hosszához hozzá sem nyúlok? Hogyan függ össze a kettő? Vannak olyan fodrászok akik csak pl festenek,vannak akik csak frizurákat készítenek.
dec. 6. 17:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!