Mérnök szakra felvételiznék, de a kémia eddig nem volt az erősségem. Vélemény? (bőv. Lent)
Sziasztok!
Jövőre végzek, és érdekel az élelmiszer mérnöki vagy a szőlész borász mérnöki szak.
Viszont eddig nem foglalkoztam a kémiával, gimnáziumban csak 10. osztályig volt, és nem is mentem belőle faktra, nem gondoltam, h valaha szükségem lenne rá. (nem volt a szívem csücske..főleg a tanár miatt)
Bekerülni infó érettségivel be tudnék,inkább az a kérdésem, h szerintetek merjek-e így belevágni? Van-e esély arra,h bepótoljam/behozzam/megértsem a kémiát?
köszi
"esélyed sincs!"
Ez baromság:) Én orvosira mentem kémiatudás nélkül...és lám, 4-esre levizsgáztam belőle:P
Csak akarni kell (meg tanulni:D).
Köszi az eddigi válaszokat! :)
2.: Milyen fősulira jársz, ha szabad tudni?Sok sikert hozzá:)
3.: Orvos-jelölt, akkor fizika-biosszal kerültél be?:D
Megpróbálom átrágni újra a gimis könyveket, bár nem is az elmélettel, inkább a reakc. egyenletekkel meg a számolásokkal vannak (voltak) problémáim, magyarázni nem magyaráztak semmit, és mivel eddig nem is nagyon foglalkoztatott, én se jártam utána a dolgoknak...:(
Jaja, biosz-fizika:D
Aztán mikor vmi nagyon nem volt világos, akkor elővettem a középsulis kémia könyveket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!