Melyik az a főiskola, ami még szóba jöhet?
Figyelt kérdés
Összefoglalva nem úgy sikerültek a dolgok. Magyar 80% fölött, matek 60% fölött, töri szinte 80%. Emelt nyelvet és emelt szakmai érettségit majd még ebben az évben csinálom. Az angolnál arra hajtok hogy 60% fölött meglesz a nyelvvizsgám is. Egy alap művészetim van még, semmi más amiért plusz pont járhatna...
Gazdálkodás és menedzsmentet szeretnék tanulni, de most eléggé elbizonytalanodtam. Melyik egyetem, aminek általában alacsonyabbak alapképzés, nappali, önköltségesen a ponthatárai? Borzalmasan meg szeretném csinálni, én lennék az első a családból, úgyhogy sokat jelentene.
Tudna valaki segíteni hogy hova lenne érdemes jelentkezni? Az ország bármely pontja szóba jöhet.
A válaszokat előre is köszönöm!
tegnap 20:24
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és egy szakmai vizsgám gazdálkodás és menedzsmentből
tegnap 20:31
2/2 anonim válasza:
Ahol alacsonyak a ponthatárok és viszonylag értelmes gazdasági képzés folyik, az a BGE, Pannon, BME talán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!