Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes-e még elkezdeni a...

Érdemes-e még elkezdeni a művészeti egyetemet?

Figyelt kérdés

A középiskolában Divat- és Stílus tervező szakon végeztem. Az iskola befejezése után nem mentem tovább ennek az irányába, annyira nem is vonzott, teljesen más helyen helyezkedtem el.

Az utóbbi időben egyre jobban érdekel a színház és a film világa. 23 éves vagyok jelenleg, és szeretnék ebbe a körbe mozogni. Látványtervezésen gondolkozok, hogy meg szeretném csinálni. Ilyenkor még el lehet menni továbbtanulni és a szakmába elhelyezkedni? Vagy hamarabb kellett volna gondolkodnom?

Illetve, mi kell ahhoz, hogy színházba tudjak elhelyezkedni?

dec. 21. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Tanulni sosem késő
dec. 21. 14:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Menjél! ennyi idősen még egyáltalán nem vagy túl öreg oda, vannak, akik még idősebben mennek.

Színházba meg sajnos protekció kell, de egyetemen talán azt is lehet szerezni.

dec. 21. 14:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
SZFE-re kb lehetetlen bejutni. És az nem olyan, hogy x év után gondolsz egyet és elsőre felvesznek. Aki alsós kora óta játszik, ahogy egyre nőtt már főszerepekben is és szép a hangja is lehet 3-4.alkalommal kerül be. De Kaposváron pl ott a Rippl Rónai Intézet, az is elég jó.
dec. 21. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!