Érettségi után melyik szakokhoz nem kell emelt tantárgy?
Figyelt kérdés
Tovább szeretnék tanulni érettségi után és most kell eldöntenem hogy szeretnék e emeltezni. Még nemtudom hogy milyen szakra szeretnék menni csak nézelődöm.nov. 12. 02:04
1/6 anonim válasza:
Rengeteghez nem kell már, szóval szerintem senki se fogja neked őket itt felsorolni.
2/6 anonim válasza:
Én megfordítanám a dolgot. Megnézném mik vannak makd ami szimpatikus annak a feltételeit.
3/6 anonim válasza:
A felvi.hu-n az összes magyarországi egyetemi/főiskolai szak, képzés elérhető. Ott azt is leírják, hogy milyen követelmények kellenek a bekerüléshez. Nézd meg!
4/6 anonim válasza:
Kevés helyre kötelező már, viszont 350 fölötti ponthatárú szakokra nem kerülsz be 1 (vagy valahol 2) emelt nélkül.
5/6 anonim válasza:
Az én tapasztalataim szerint sok helyre kell emelt, lehet hogy csak azok közül, amiket én nézegettem. De matekot, magyart, törit illetve nyelvet szerintem mindenhol elfogadnak
6/6 anonim válasza:
5 a magyart sok gazdasági szakon nem (pl elte, szte). A törit meg egészségügyi szakokon (ápoló, gyógytornász, védőnő) egyik egyetemen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!