Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » El tudnám végezni a kereskedel...

El tudnám végezni a kereskedelem és marketing alapszakot (METU), ha a matek érettségim 2-es lett? Minden más tantárgyból 5 voltam, két nyelvvizsgám is van. Már van kettő (sajnos piacképtelen) diplomám, így szeretnék szerezni egy piacképeset is.

Figyelt kérdés
A szak érdekel is. Meg ezzel a diplomával mennyire könnyen lehet elhelyezkedni Budapesten, ahol jó fizetést adnak?
okt. 6. 22:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni, hogy leginkább olyan személyek válasza érdekel, akik elvégezték ezt a szakot, vagy jelenleg ezt tanulják és már teljesítették a matekos tárgyaikat.
okt. 6. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Írjál e-mailt valamelyik oktatónak.
okt. 6. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Valószínűleg igen. Az más kérdés, hogy picivel több energia befektetés mellett el tudnád végezni egy olyan egyetemen is ezt a szakot, amivel kapcsolatban nem az a legpozitívabb vélemény, hogy "nem is annyira fos, mint sokan mondják".
okt. 6. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
16%

De miért pont a METU?

Oda tipikusan apuci picike kislányai, vagy kisfiai mennek, akiknek a segge alá tolnak mindent, és benyomják oda a picike kölyköt, hogy ne otthon lógassa a lábát, hanem akkor legalább tanuljon. Szóval legyen valami elfoglaltsága. A csajok rib anckodnak, a palik meg szintén ba sznak össze-vissza.

Színvonal 0, oktatás 0. Igazából egy hányinger az egész. Egyetlene pozitívum, hogy ők nem neptunt használnak.

Kavartam olyannal, aki oda járt, és láttam pár dolgot, azért mondom azt, hogy gyomorforgató.

okt. 10. 07:24
 5/6 anonim válasza:
100%

4-es vicces amit ír , haha, mesélj még kérlek , akkor mit használnak ha nem a neptunt?… édes istenem, a neptunt használják ott is ezer éve, ha nem értesz hozzá ne írj hülyeséget kérlek

Köszi

okt. 17. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:
67%
2017 óta Neptun van ott, előtte volt ETR te orbitális f.asz :D
nov. 29. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!