Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gyógypedagógián melyik 2...

Gyógypedagógián melyik 2 szakirály illene össze egymással, melyiket érdemes választani?

Figyelt kérdés

- értelmileg akadályozottak szakiránya

- logopédia

- tanulásban akadályozottak szakiránya

Én a logopédián és az értelmileg akadályozott pároson gondolkodtam (bár lehet ez a 2 nem illik össze), de ha a logopédia alkalmassági nem sikerül, akkor értelemszerűen a másik kettő marad.A Debreceni Egyetemre szeretnék jelentkezni.

nov. 11. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak a Bárczi redszerét ismerem. Ott első év végén dől el, és a logopédia magában van, a többiek mehetnek párosan, de ott meg nagyobb a választék.
nov. 11. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne illene össze? A legtöbb értelmi fogyatékos beszédhibás is. De ha egyedül van a logopédia, akkor sajnos ez nem választható.
nov. 12. 04:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy Debrecenben lehet így a kettőt választani, bár valaki javítson ki, ha tévedek.
nov. 12. 10:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Vagyis Hajdúböszörményben helyileg.
nov. 12. 10:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk (Hajdúböszörményben) sem lehet a logopédiát felvenni más szakiránnyal. Tehát vagy értak - tanak, vagy önállóan logopédia.
nov. 15. 20:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Akkor rosszul tudtam.
nov. 15. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. :)
nov. 17. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!