Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi van akkor ha több kötelező...

Mi van akkor ha több kötelező órám is ütközik egymással részlegesen vagy teljesen?

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Akkor sz@r az órarended! Ha első éves vagy, nagyon sok mindent nem tudsz kezdeni, szólni kell a TO-nak, meg mit tudom én kinek, hogy valamit kezdjenek a helyzettel.

Ha elmaradó tárgyak órái ütköznek, akkor ne csodálkozz =). Van így pár ember, köztük én is =).

2010. szept. 2. 12:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A kötelező nálad mit jelent? Azt kell nézned, hogy gyakorlatos óráid ne ütközzenek. Persze ha az előadásokra is beszeretnél menni, akkor érdemes egy olyan órarendet összeállítani, amelyben nincsenek átfedések.

Nekem is volt így, hogy ütköztek előadások, akkor a barátnőmmel felváltva jártunk. Egyik héten ő ült be filozófiára és én törire, másik héten meg ő. Ha abszolút nem tudod ezt megoldani, akkor ismerősöktől kérj jegyzetet.

De ha szeminárium ütközik, akkor a tanszéki adminisztrátorokat vagy a T.O.-sokat zaklasd, mert az elég fontos lenne, hogy ott legyél és egyszerre még sem tudsz két helyen lenni.

2010. szept. 2. 12:41
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
próbálj kurzust váltani. már ha több van. hátha van ugyanaz a tárgy más időpontban is.
2010. szept. 2. 14:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindkettő csak 1 időpontban van, nem lehet váltani.
2010. szept. 2. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!