Melyik suli lenne jobb?
Figyelt kérdés
Pályaválasztás előtt állok és 4-es tanuló vagyok. Érdekelne a turisztika amit a 17. Ker Békésy György technikumba tanulnék mivel közel van. Viszont nem hallottam sok jót a suliról meg a nyelv se megy még a legjobban de szerintem meg tudok vele barátkozni. A Keleti Károly közgazdasági technikum elvileg jó suli és nehéz bekerűlni, viszont a logisztika annyira nem érdekel a gazdaság szakja pedig nagyon matekos és az nekem nem megy a legjobban... Ez a suli is egész közel van ezért is lenne jó. Szóval nem tudok dönteni hogy melyik suli lenne a nekem megfelelő persze ha felvesznek. :)#logisztika #pályaválasztás #turisztika #Keleti Károly Közgazdasági Technikum #Békésy György Technikum
okt. 20. 19:43
1/1 anonim válasza:
Van egy csomó másik turisztika szakos technikum, azok nem jók?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!