Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ki melyik egyetemen tanulna...

Ki melyik egyetemen tanulna jogot?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam, hogy az elte nem olyan jó, mint amilyennek hiszik. Sajnos lemaradtam az eltefesztről idén, úgyhogy az egyetem légkörét se tudom sajnos, hogy milyen.

Nem nagyon gondolkodtam más egyetemen az eltén kívül, viszont kíváncsi lennék, ti mit gondoltok, hol lenne a legjobb jogot tanulni?

okt. 13. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pázmány vagy Károli
okt. 13. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

Károli, vagy valamelyik vidéki

Az Elten és a Pázmányon szivatnak, versenyistállók

okt. 13. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Általános ismeretek és benyomások alapján a Károlin. De ha komolyan zen gondolkoznék, akkor persze, mélyebben utánaolvasnék -kérdeznék a lehetőségeknek.
okt. 13. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Károlit felejtsd el. Ha vidéki vagy, piszok drága lesz neked Pest, ha nincs pontod a Pázmányra vagy Eltére, menj inkább Debrecenbe vagy Szegedre. Volt ismerősöm, aki otthagyta a Károlit. 2 magas színvonalú pesti jogi egyetem mellett egy Károli hát... A pedagógus képzése biztosan színvonalas, de a jogi hagy némi kivetnivalót.
okt. 14. 21:09
 5/8 anonim ***** válasza:
39%

#4 honnan tudod, te oda jártál?

Van olyan szinvonalú mint a másik két pesti.

Azért mert egy ismerősöd otthagyta, ne minősítsd le, mert ez egy tapasztalat, ami nem is személyesen a tiéd

okt. 14. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
#4 azt pedig még hozzátenném, hogy idén a Károli önköltségesén magasabb volt a ponthatár mint az ELTE önköltségesen. Tehát ebben se vagy képben.
okt. 14. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
6 az eltéről sok a pletyka hogy szivatós. Valószínűleg azért jelölték a gyengébbet, mert ott bennmaradnak. De látod csak az önköltségesen magasabb. Az okosabbak államin továbbra is eltére mennek. És itt gyakorin is elég sokan leminősítik, nemcsak 1 ismerős véleményére alapoztam.
okt. 15. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:
47%
Én az SZE-re járok és megvagyok elégedve vele. A cég, ahol dolgozom itt az egyik csaj az SZTE-n végzett, azt mondta hogy az is nagyon jó volt. Járt az ELTE-re is, de arra azt mondta pokol(ezt több embertől is hallottam már).
okt. 17. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!