Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Budapesti informatikai egyetem...

Budapesti informatikai egyetemek listája?

Figyelt kérdés
Olyat is írjatok párat, ahova nem kell sok pontot vinni

okt. 12. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:
26%

Ahova nem kell sok pont:

1. Milton Friedman Egyetem

2. Gábor Dénes Egyetem

3. Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági kar gazdaságinformatikus szak

Amik minőségiek:

OE NIK mérnökinfó

PPKE mérnökinfó

BGE gazdinfó

okt. 12. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
28%
ELTE informatika
okt. 12. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
23%
Alapból egyik egyetemen se valami magas informatika szakon a ponthatár. A BME-t nem ajánlom, mert full szivatás az egész, a nyári kotonbetiltós botrány után derültek ki dolgok az egyetemről, arról a karról is, ahol az infó szakok vannak. Én oda nem mennék. Az Óbudai tényleg jó. Pázmány inkább humán egyetem. Régi osztálytársam, akinek szivacs agya volt és a legokosabb ember, akit ismerek, Eltére ment proginfóra, most nagyon jól fizető munkahelye van, jó alapot kapott az egyetemről. A Miltonra tényleg kevés pont kell, de én azt az egyetemet hagynám, egy hulladék. Amúgy nem tudom mennyire gondolkodsz kizárólag Pestben, de Debrecenben és Szegeden is színvonalas az infó szak, leköröz jópár pestit. Mindenhol 280-360 körül mozognak a pontok. Ha annyi pontod sincs meg, inkább ne menj infó szakra.
okt. 14. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Felvi.hu-n megtalálod az összes intézményt, amely indít informatikai képzést. De amúgy illene tudni használni a keresőt, ha már informatikusnak készülsz, mert nem fogsz boldogulni ebben a szakmában.
okt. 15. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!