Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvosi egyetemmel párhuzamosan...

Orvosi egyetemmel párhuzamosan más szak végzése?

Figyelt kérdés
Hello. Úgy gondolom, van bennem annyi kitartás és tudásalap, hogy nekivágjak jövőre az orvosinak(SOTE). Sőt, mi több, emellett szeretném csinálni a vegyészmérnökit (BME) is. Érdekelnének olyan hallgatók (már ha vannak!) véleményei, akik orvosi mellett bármilyen más szakon párhuzamos képzésben vesznek részt. Mennyire kimerítő, tudtok-e mind2-re kellőképp koncentrálni, stb... ?
2010. nov. 4. 00:08
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Szia! Lehet, hogy már rég nem aktuális, de nagyon megörültem a kérdésednek. Én jelenleg ebben a félévben párhuzamosan jártam nappalin a SOte orvosira és a BME vegyészmérnökire. Szuper párosítás, pont kiegészítik egymást! Sok szerencsével, tárgyelfogadtatással, kérvénnyel és támogatással meg tudtam oldani azt, hogy az összes gyakorlatra be tudjak járni. Én kutató szeretnék lenni, ezért nem találtam igazán a helyemet az orvosin, így felvételiztem és lesz, ami lesz alapon belevágtam. Nehéz és nem is szeretném párhuzamosan folytatni pont a plusz lehetőségek (TDK, demonstrátorság) kihasználása miatt, de ezt a félévet nem bántam meg és eddig az összes aláírásom és gyakorlati jegyem meglett. Sok sikert! :)
2015. dec. 26. 18:28
 22/22 anonim ***** válasza:

Látom már régi kérdés, de megkérdezhetem hogy mi lett veled, kérdező?:)

Én most kezdtem orvosit, de én is valami hasonlón gondolkozok csak egy másik szakkal. Igazán érdekelne a tapasztalatod.

2017. jan. 8. 04:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!