Tanácstalan vagyok! Neked mi a véleményed? Hosszú lesz
Jelenleg 2 éves kisfiammal vagyok itthon gyes-en, de szeretnék elhelyezkedni.
Fodrász vagyok és abban is dolgoztam , előtt autós boltban dolgoztam , mint boltvezető és eladó.
A lényeg...
Szeretnék irodán elhelyezkedni,mert nagyon szerettem az irodai munkát, hogy papírokkal, adatokkal kellett foglalkozni, viszont gondolkoztam a könyvelő szakmán ,de a matekom gyenge. Logisztikát néztem,de az OKJ kevés hozzá.
A fő probléma ma már irodai adminisztrátori munkakörben is kérnek pénzügyi végzettséget.
Esetleg van e ötlete bárkinek, hogy milyen tanfolyamot végezzek el vagy vágjak bele a könyvelő képzésbe?
Ha tudsz más képzést köszönöm,ha leírod az ötlet
Psz ügyintéző szakmám van, BGE PSZ szakon vagyok hallgató és könyvelő gyakornokként dolgozok részmunkaidőben.
A matek a legkevesebb amit egy ilyen képzésen elvárnak, százalékszámításnál több nem nagyon lesz, azt is alap logikával meg lehet csinálni. Szerintem a számvitel meg az adó ami a legnagyobb bonyodalmakat okozhatja, mikor, minek, mekkora mértékben lehet levonni az áfáját, stb. Számvitelből meg a számviteli törvény és az alapelvek amik egy kezdő számára nem mindig mennek elsőre. Viszont ha tényleg érdekel, és csinálnád akkor egy erős szakmához juthatsz hozzá egy kb 1 év alatt. Mondjuk az elhelyezkedés nem egyszerű, sokan jönnek ki diplomával egyetemről, de nem lehetetlen (és az még nem jelenti azt, hogy jók is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!