Olyan pénzügyi képzést keresek, amellyel el lehet helyezkedni irodai tevékenységben , viszont nagyon rossz voltam matekból mindig. Gondolkoztam pénzügyi főiskolán, de azon biztos elvéreznék. Esetleg ötlet? Nagyon szívesen lettem volna könyvelő is.
Figyelt kérdés
Pénzügy főiskola matek iroda munkaszept. 30. 22:53
1/5 anonim válasza:
Ha rossz voltál matekból, miért erőlteted ezt a vonalat? Keress valami más területet, például feküdj rá egy nyelvre. Azzal is lehet boldogulni.
2/5 A kérdező kommentje:
Azért,mert irodai adminisztrátori munkakörben szeretnék elhelyezkedni, de ahhoz már pénzügyi végzettséget kérnek.
okt. 1. 08:36
3/5 anonim válasza:
Valami OKJ-s (vagy nemtom ma minek nevezik) adminisztrátori szakképzés biztosan van. Nem érdemes főiskolára menni, ha nem voltál jó matekból.
Esetleg az ilyen Edutus meg hasonló foximaxi "egyetemek" jöhetnek szóba, csak nem biztos, hogy azt a "diplomát" mindenhol elfogadják.
(Tanítottam oda járó hallgatót, siralmasan gyenge követelmény volt matekból, kvázi beadandókkal le lehetett tudni.)
4/5 A kérdező kommentje:
És esetleg egy legalapabb pénzügyi képzés,aminek esetleg van értéke is?
okt. 1. 12:26
5/5 anonim válasza:
Ebben a szektorban nem játszanak az okj-s képzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!