Egy tevékenységi kört hogyan kell törölni? Társas vállalkozás. Elég a könyvelő, aki a NAV-nál kiveszi? Vagy a cégbíróságon is töröltetni kell és ügyvéd kell, meg társasági szerződést módosítani?
Na, megpróbáltam. Beütöttem a Google keresőbe a nyomtatványszámot, erre kiköpte, hogy elektronikusan is ügyfélkapun keresztül tudnám csinálni. Beléptem, de nem sikerült, mert azt írja, hogy "az adószámom nem cégbejegyzésre kötelezett szervezet adószáma"
Eddig nem mondtam, de Zrt. keretében tevékenykedem, ott hogyan kell csinálni?
#4-es, a könyvelő az kiveszi a NAV-nál, csak nem tudom, hogy a Cégbíróságon is megjelenik-e ez a változás. Nem főtevékenység.
És azt sem tudom, hogy a NAV-os meg a Cégbírósági adatbázisok kapcsolatban vannak-e, átszedik-e egymástól az adatokat. Vagy ez már egy adatbázis, és rálát mind a két szervezet?
Mert látom, hogy az ONYA, az már NAV-os oldal.
Csak azt nem tudom, hogy a kamarai tagdíjat a NAV, vagy a Cégbíróság nyilvántartása alapján fogják beszedni?!?
Ja igen, valóban az a nyomtatvány.
"a könyvelő az kiveszi a NAV-nál" - erre szolgál ez a nyomtatvány, amit beszéltünk. Ez alapján a nav kommunikál a cb-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!