Orvosi e.v. számláján milyen tevékenységet kell feltüntetni?
Ha a könyvelőd nem képes egy telefont elintézni a kedvedért, akkor ajánlom, hogy válts :)
Ha nagyon nem mennek a tevékenységek, akkor a KSH tud hivatalos állásfoglalást küldeni neked.
KSH állásfoglalása pénzbe kerül
A kormányhivatalban ingyen segítenek vagy próbáld meg itt: [link]
Khm, 1. nincs könyvelőd.
2., aki egy orvosi diplomával a kezédben, milliónyi csoporttárssal, kollégával nem jut el addig, hogy megkérdezze valamelyiket, az kizárt, hogy orvos...
3. - mármint nekem nincs könyvelőm, úgy értetted? De van, miért mondanám, hogy van, ha nincs? :D Van már e.v.-m, mondtam, amiatt van könyvelőm. Nyilván ő is segít, de minél több helyen járok utána, annál jobb.
Illetve orvos is vagyok. Leírtam, hogy miért nehéz infóhoz jutni. Az egyik ismerősöm ma mondta, hogy a szabadfoglalkozású orvosi tevékenység alapellátásban tevékenysége van, amit írtam a posztban, ami nekem azért fura, mert a sürgősség nem az alap, hanem a fekvőbeteg ellátásba tartozik. Ezért nem jó a 7-es ajánlata, a járóbeteg ellátás, mert ez nem az a kategória.
1-es, a KSH adatbázisa jó ötlet volt, köszönöm, ott részletesen elolvastam, melyik tevékenységhez milyen ellátás tartozik és mire lehet azzal számlázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!