Melyik éri meg jobban, járműmérnök vagy autószerelő?
Figyelt kérdés
Elkezdtem egyszerre mindkettőt, de lehet kicsit túlvállaltam magam időbeosztásban, és tanulmányi anyag mennyiségében is. Ha választanom kell, akkor melyiket csináljam inkább végig? Melyik éri meg jobban, és melyik keres többet? Vagy a járműmérnököt is megtanítják azért szerelni? Mert a tantervben nem látok ilyesmit sajnos.szept. 12. 21:52
1/1 anonim válasza:
Meg akartam csinálni én is az autószerelőit, 50 évesen, de aztán rájöttem, hogy hideg csarnokokban, tökig olajosan keccsölni nem fog tetszeni. Járműmérnök legyél, mert az előbb utóbb irodában köt ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!