Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Neptunban csak vizsgakurzust...

Gokhuu kérdése:

Neptunban csak vizsgakurzust tudok felvenni kötelező tárgyból. Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Szóval 2 olyan tantárgynál amit kötelező felvenni és az első félévben ajánlott csak vizsgakurzust lehet felvenni. Ilyenkor mi a teendő? Mivel ezt a két tárgyat nem tudtam felvenni, így csak 21 kreditem van a 30-ból erre a félévre.

szept. 10. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem tudod felvenni, nyilván a csoporttársaid, évfolyamtársaid sem. Beszélj velük és jelezzétek a to-n.
szept. 10. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen szakról és melyik egyetemről van szó, de én első körben az illetékes tanárhoz fordulnék. Ha leszar/nem válaszol, akkor TO. Bemész amikor fogadóórája van, vagy írsz neki emailt. De ha ez az egész szaknak probléma, akkor valószínűleg jobban jársz ha egyeztettek, és egy ember keresi meg a tanárt mindenki nevében. (Vagy ha személyesen akarjátok akkor néhányan együtt.)
szept. 10. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ebben a félévben kötelező a tárgy a mintatanterv szerint, akkor kötelesek meghirdetni. Ha nem akkor nem kötelező csak a köv. félévben.
szept. 10. 18:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát a tárgy maga kötelező és erre a félévre (első) van ajánlva. Írtam a TO-nak is de nem válaszoltak még. Bocs ha értetlenkedek de nem igazán vágom most mi is van. Egyébként BGE kommunikáció
szept. 11. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Az első ösztönös reakcióm hasonló helyzetben nekem is az volt hogy megkérdezem a TO-t, de ők igazából nem erre valók. A tárgyak helyes meghirdetése és szükség esetén a helyek bővítése az illetékes tanár és tanszék feladata. Ezért írtam a korábbi (#2) válaszomban, hogy inkább a tanárnál próbálkozzatok.
szept. 11. 17:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!