Hány palimadárt ismertek?
Figyelt kérdés
Akik inkább egyetemre mennek, mint elvégeznének egy fodrász, borbély, műkörmös stb képzést.szept. 6. 08:36
1/12 anonim válasza:
Sokat. Majd rájönnek, hogy elbaszták.
Nekem a tesóm is jogászként végzett. Most fodrász 😃.
2/12 anonim válasza:
Palimadárként sokat, köztük dolgozom. Menj fodrásznak ha akarsz, engem nem vonzanak ezek a szakmák.
3/12 anonim válasza:
Apámnak orvosként az állami kórházban bejelentve bruttó 2 milliós fizetése van és ezt kiegészíti a magánrendelős betegeivel.
Én inkább lennék a szemedben palimadár, mint az általad preferált fodrász.
4/12 anonim válasza:
Ezt már egyszer kitárgyaltuk.
1. nem mindenkit érdekel a pénz ennyire, mint téged
2. van, akit márpedig egy adott szakma érdekel, amihez egyetem kell
3. akit meg mégis zavar, az még mindig elmehet fodrásznak 40 évesen is
5/12 A kérdező kommentje:
Értelemszerűen az orvos nem az.
szept. 6. 14:48
7/12 anonim válasza:
Pl magamat. Jogász szakon végeztem, és vagyonőr lettem, majd most pedig műkörmös leszek 😂
8/12 anonim válasza:
Egyetem utolsó félévében felvettek bruttó 900-as kezdőfizuval full home officeban azon a területen amit tanultam. Szívesen maradok "palimadár". :D
9/12 anonim válasza:
"Palimadár". Hát persze. Igazából véleményt formálni jogod van. De mi legalább tudjuk helyesen ragozni a madár szót.
(Segítek: madarat.)
10/12 A kérdező kommentje:
#9 köszönöm. És mire mentek vele? 🤣
szept. 7. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!