Egyetemi füzet?
Figyelt kérdés
Tudok képet csatolni, illetve hogy hol vettétek azt ami nektek bevált? Mindenre nyitott vagyok ami nem az alap, gimis darab, hanem lefűzős, csatos, hasonlók érdekelnének inkább. Előre is köszönöm!aug. 14. 21:54
1/8 A kérdező kommentje:
*tudtok
aug. 14. 21:54
2/8 anonim válasza:
Én anno sima spirált használtam. Sőt, mesterképzésen is, csak ott origami könyvjelzőt rögzítettem a lapok sarkára, hogy lapozás nélkül tudjam keresni, hogy melyik óra anyaga hol kezdődik.
De a nagylánynak most lefűzős mappákat vettünk, meg fénymásoló papírt, amiket kilyukasztva oda fűz, ahova akar.
3/8 anonim válasza:
BSc alatt olyat használtam ami külön papír és befűzős. MSc alatt pedig sima fehér papírra írtam, és bugyikba rendeztem tantárgyak szerint, nekem ez jött be legjobban.
5/8 anonim válasza:
Különálló lapokra írok, amiket aztán gyűrűs mappába fűzve rendszerezek és tárolok.
6/8 A kérdező kommentje:
Ilyen lefűzőset tudtok nekem linkelni?
aug. 15. 11:09
8/8 anonim válasza:
Youtobe-on aesthetic viidikben nagyon szépekre csinálják meg. Sinsay, Temu, Ali, itt teljesség igénye nélkül találsz szép füziket. És olcsón.
Ha már a google keresés nem megy. 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!