Egyetem kis laptop/füzet/tablet?
Figyelt kérdés
Nem kellenek ábrák,képletek, semmi ilyesmi, csak jegyzetelés. Úgy érzem gyorsabban gépelek és a beadandók, ppt stb ott kényelmesebb lenne de bejárós leszek és laptopot nem szívesen cipelnék minden nap, plusz az aksi is probléma hogy nem fogom tudni mindig tölteni. És ha füzet akkor tudtok konkrétat ajánlani? Ilyen nagy összefűzhetős. Előre is köszönöm!aug. 13. 17:43
1/7 anonim válasza:
Hát ez abszolút tőled függ, hogy neked mi a kényelmes
2/7 anonim válasza:
Szakfüggő igazából , egyébként bármit használhatsz, itt már senki nem fog rád szólni. Szerintem a legjobb kombó az a tablet+ billentyűzet meg esetleg a hozzá való toll. Matekos dolgokat szerintem csak füzetbe érdemes irni.
4/7 anonim válasza:
"bejárós leszek és laptopot nem szívesen cipelnék minden nap, plusz az aksi is probléma hogy nem fogom tudni mindig tölteni."
Nem tudom, hogy állsz anyagilag, de m1 chippes macbook kicsi 13,X colos, kicsi, könnyű, akksija nagyon jól bírja, ezzel szerintem nem szenvednél, vagy egy válassz egy 14" windowsos gépet (én msi-t vettem, de ez nem olyan könnyű mint a macbook, de jóval olcsóbb volt :D)
Füzetbe konkrétan márkát, fajtát nem tudok ajánlani, de egyik hallgatótársamnak valami olyan füzete volt amiben még a lapokat is rendezhette, valami olyat keress és akkor elég 1 füzetet használnod és majd szétszedheted tárgyakra.
5/7 anonim válasza:
Azért vannak könnyű, nem túl nagy laptopok is, szerintem kényelmesebb.
7/7 anonim válasza:
Teljesen tőled függ. Én telefont hordtam egy teljes méretű membrános billentyűzettel és OTG kábellel. Igazából ami kényelmes és amivel a leggyorsabb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!