Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Laptopot vagy inkább tabletet...

Laptopot vagy inkább tabletet lenne érdemes beszereznem egyetemre?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdek egyetemen és kicsit bizonytalan vagyok, hogy melyiknek venném jobban hasznát.

2022. jún. 27. 17:07
 1/9 Winston1984 válasza:
100%
Laptop.
2022. jún. 27. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Laptop az alap, ha nem otthonról jársz órára és asztali géped van. A tablet az csak egy plusz, ha abba szerenél írni füzet helyett.

Nekem mindkettő van, albérletes vagyok. A tabletet első év után vettem, mert szeretem átírni szépen a jegyzeteimet és órán is abba írok. Laptopot eddig alig kellett bevinnem , 1 órám volt amire hetente be kellett vinni. TTIK-s vagyok. Laptopot itthon használom inkább tanulásra, letölteni a prezentációkat stb.

2022. jún. 27. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
egyértelműen laptop
2022. jún. 27. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Laptop. De szerintem egy csomó szaknál a laptop is fölösleges, szóval ha van otthon asztali géped, akkor sokszor nincs is szükség a laptopra. Viszont ha kollégiumban vagy, vagy pedig albérlet, és ott nincs asztali géped, akkor mindenképp laptop. Szóval fontos, hogy vagy asztali géped vagy laptoppal mindenképp rendelkezz, a tablet az csak egy plusz szerintem, ami tök jó, ha van neked, viszont ne csak tableted legyen.

Meg ez annyira attól függ. Nekem például laptopom van, eddig kb. 3x ha bevittem egyetemre. Füzetbe jegyzetelek, nekem így a legkönnyebb, viszont nekem laptopom és asztali gépem is van, szóval itthon mindkettőt szoktam is használni, viszont egyetemre fölösen cipelném a laptopomat, nekem arra nincs szükségem.

2022. jún. 27. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Laptop. Hosszabb távon érintőképernyőn pötyögni fárasztja a szemet is és kényelmetlenebb is. (Ha tabletet választasz, akkor ugye folyamatosan bámulni kell a képernyőt, mert hát hiába gépelsz akár 10 ujjal, vakon, akkor is csak követni kell, amit írsz...)

A tablet inkább receptív (azaz befogadás-alapú) dolgokra jó, mesenézés, filmnézés, stb.

2022. jún. 27. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Laptop
2022. jún. 27. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Nekem mindkettő van, de ha választani kellene, akkor laptop.

Az egyetemen mindig tabletbe jegyzetelek, de otthon csakis a laptop az, aminek hasznát tudom venni. (prezentációk, beadandók készítése, házik, mateking, segédoldalak használata stb.)

Az a legjobb amúgy, ha van lehetőséged mindkettőt megvenni.

2022. jún. 27. 18:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Laptop egyértelműen.
2022. jún. 27. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Laptop
2022. jún. 27. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!