Napjainkban, hogy működik a pontszámlálás továbbtanulásnál?
"De olyan válaszokat nem kérek, hogy google a barátod, meg neten keressem ki, meg egyebek."
. Pedig senki nem lesz képes az összes lehetőséged felvázolni neked.
Meg kell nézni, mi érdekel, melyik egyetem jön szóba, és ott minden kiderül
"Viszont már nem látok bele, hogy most pontosan hogyan megy"
Ha a pontszámítás menetének értelmezése is meghaladja a szellemi kompetenciádat akkor inkább be se add a jelentkezést, mert túl gyenge képességű vagy egy egyetemi szak abszolválásához.
“pontszámítás menetének értelmezése”
Neked meg a szövegértés haladja meg a kompetenciádat, ezek szerint. Ki mondta, hogy nem tudtam értelmezni bármilyen pontszámítási szisztémát? Nem tudom azóta mi változott, hogy évekkel ezelőtt befejeztem a gimnáziumot. Ennyi a problémám. A világ összes gondjára van megoldás, magyarázat, válasz kismillió forrásból, ha nem kérdezne senki semmit itt emiatt, hanem nekiállna egyből kutatni az infót, akkor ez az oldal nem létezne. Egy szóval sem mondtam, hogy minden létező opciót írjanak le, de ettől még azt meg lehet válaszolni, hogy a duplázós módszer pl. létezik e még vagy, hogy minden esetben kell e emelt tantárgy már… stb.
#6 nem tudjuk megmondani hogy kell-e emelt, mert ezt az egytemek írják elő
A duplázós módszer létezik még, igen.
Amíg ezt leírtad, simán bepötyöghetted volna a felvit a gugliba, ahol le van minden írva A-tól Z-ig.
Ha egyetemre akarsz jelentkezni, csak menni fog :))
"Ki mondta, hogy nem tudtam értelmezni bármilyen pontszámítási szisztémát? Nem tudom azóta mi változott, hogy évekkel ezelőtt befejeztem a gimnáziumot. Ennyi a problémám"
Magyarul annyira életképtelen vagy, hogy nem tudod önmagadtól megnyitni a felvi.hu-t és tájékozódni az aktuális pontszámítás menetéről. Másfelől azt sem specifikáltad, hogy melyik évben végeztél a gimnáziumban, így mi honnan keressük vissza, hogy akkor mi volt a pontszámítás menete (ugyanis ahhoz, hogy érdemben válaszolni lehessen a kérdésre ismerni kell a jelenlegi és az abban az évben aktuális pontszámítás menetét, így lehet megmondani, hogy mi változott meg... gondoltam ezt leírom mert látszólag a logikus gondolkozás erőteljes hiányával küzdesz)
"ha nem kérdezne senki semmit itt emiatt, hanem nekiállna egyből kutatni az infót, akkor ez az oldal nem létezne"
Az oldal továbbra is létezne, mivel nem az a célja, hogy hozzád hasonló szellemileg visszamaradott egyének kérdéseire válaszolgassunk, akik olyan kérdést tesznek fel amire 10 másodperc googlezés után megtalálható a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!