Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A pécsi egyetemen meghirdetett...

A pécsi egyetemen meghirdetett szakokról vélemény, tapasztalat? ETK, ÁJK

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A pécsi egyetemmel kapcsolatban lennének kérdéseim, bizonyos szakokkal kapcsolatban.

1.Egészségtudományi Kar levelezőn: népegészségügyi ellenőr, egészségügyi szervező, orvosi diagnosztikai analitikus.

2.Jogtudományi Kar levelezőn: igazságügyi igazgatási, jogi asszisztens szak.

Aki ott diplomázott vagy tapasztalata van a szakokkal kapcsolatban, véleménye , pl. elhelyezkedési esélyek a diplomával, szak nehézsége. Írjon bátran.

júl. 30. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
14%
A TTK és főleg a földrajz elég ergya, de az ÁJK simán lehet jó.
júl. 30. 15:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Értem,köszi a véleményt!

Közben néztem is a pótfelvételit de a jogi karon csak távoktatás indul, önköltségesen.

júl. 30. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 a jogi kara nagyon gyenge országos viszonylatban, nem ajánlom.
júl. 30. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Pécsen van egyáltalán minőségi képzés?

Amúgy nekem a KTK épületén kívül semmi sem jött be Pécsen, mielőtt otthagytam. :D

júl. 30. 18:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a hozzászolásokat.

Például a győri egyetem ebben az esetben erősebbnek minősül?

júl. 30. 19:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#5 a budapestiek számítanak nívósnak jognál. Főleg az Elte és a Pázmány. A többivel nagyon nehéz munkát kapni protekció nélkül. Levelezővel még esélytelenebb
júl. 30. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!