Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ezesetben mi fog történni?...

Ezesetben mi fog történni? (egyetem felvételi)

Figyelt kérdés

Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy ugye jelentkeztem én is egyetemre és rosszul számolták a pontjaimat a számolásból ki is maradt egy két dolog( az esettel kapcsolatban irtam a felvinek is a ki hirdetés előtt, de válasz és változás nálam sem történt) így mikor hirdették a ponthatárokat szerdán ugye akkor a rendszer nekem 0 pontot írt ezáltal és így sajnos nem vettek fel.

És az lenne a kérdésem, hogy írtam emailt ( van ez a 15 napon belül kell írni egy emailt hogy utána nézzenek) és ha igazam van és elszámolták és meg van az egyetemhez a pontom akkor most automatikusan felvesznek vagy attól még ez nem így működik?

Igyis ugyis kell pót felvetelizzek? A normális válaszokat előre is köszönöm! :)

júl. 27. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Én nem tudom, csak józan paraszti ésszel gondolom, hogy ha a valóságban megvan a szükséges pontszámod, akkor fel vagy véve. A pótfelvételi nem erről szól, hanem másik szakról. Milyen hiba történt?
júl. 27. 16:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Pont számítás hiba több pontomnak kellett volna lennie meg például intézményi pontot se számítottak egyáltalán.

Gyakorlatilag 260 pontomnak kellett volna lennie kb így pedig hogy nem jól számolt a rendszer meg ki is hagytak belőle számítást így csak 230 pontom volt :(

júl. 27. 16:18
 3/5 gyogyikavagyok válasza:
100%

Nekem az egyik szaknál (BGE) nulla pontot adtak.

Utólag kiderült hogy, hogy ennél a szaknál a feltételek között volt olyan, hogy az elvárt 5. választható érettségi tantárgyból emeltszintűt kellett volna csinálnom.

Mivel ez nem volt meg, ezért ki sem számolták a pontokat, mivel nem teljesítettem az alapfeltételeket... Nézz utána a te szakod feltételeinél.

júl. 28. 15:59
 4/5 anonim válasza:
3/3 Melyik az a szak a BGE-n?
júl. 28. 22:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Utána néztem, egyik barátnőmmel jelentkeztem ráadásul ugyanazok a végzettségeink, papírjaink vannak és neki is kevesebb volt a pontja de a vége fele több lett hirdetés előtt, nekem pedig semmi.
júl. 29. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!