Ezesetben mi fog történni? (egyetem felvételi)
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy ugye jelentkeztem én is egyetemre és rosszul számolták a pontjaimat a számolásból ki is maradt egy két dolog( az esettel kapcsolatban irtam a felvinek is a ki hirdetés előtt, de válasz és változás nálam sem történt) így mikor hirdették a ponthatárokat szerdán ugye akkor a rendszer nekem 0 pontot írt ezáltal és így sajnos nem vettek fel.
És az lenne a kérdésem, hogy írtam emailt ( van ez a 15 napon belül kell írni egy emailt hogy utána nézzenek) és ha igazam van és elszámolták és meg van az egyetemhez a pontom akkor most automatikusan felvesznek vagy attól még ez nem így működik?
Igyis ugyis kell pót felvetelizzek? A normális válaszokat előre is köszönöm! :)
Pont számítás hiba több pontomnak kellett volna lennie meg például intézményi pontot se számítottak egyáltalán.
Gyakorlatilag 260 pontomnak kellett volna lennie kb így pedig hogy nem jól számolt a rendszer meg ki is hagytak belőle számítást így csak 230 pontom volt :(
Nekem az egyik szaknál (BGE) nulla pontot adtak.
Utólag kiderült hogy, hogy ennél a szaknál a feltételek között volt olyan, hogy az elvárt 5. választható érettségi tantárgyból emeltszintűt kellett volna csinálnom.
Mivel ez nem volt meg, ezért ki sem számolták a pontokat, mivel nem teljesítettem az alapfeltételeket... Nézz utána a te szakod feltételeinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!