Más is járt úgy az e-felvételivel mint én?
Nekem az egyik intézménynél, még mindig nem írták be a nyelvvizsgáért járó intézményi pontjaimat...Eddig nem aggódtam, mert írtam is nekik 2 napja, hogy amúgy a pontjaimat sem számolták ki, mivel 0 pontot ír...és utólagosan írtak, hogy a tegnapi napon beírásra került...
A Mai nap, viszont az látom, hogy kevesebb a pontom, mint amit én számoltam...és sajna igen...a nyelvvizsga pontjai "még" nem kerültek be.
A mai nap írtam nekik, vagyis válaszoltam arra a levélre, amit küldtek...De abban az esetben mit lehet tenni, ha nem kerülnek be a pontjaim és azokkal a pontokkal felvettek volna? Fellebbezni?
Az Oktatási hivatal egy nagy 0.
Sok diák panaszkodik, hogy nem töltötték fel rendesen az adatokat, valakinek a tanulmányi pontjait sem írták be, pedig 3× telefonált, emiatt kevesebb lettek a pontjai. Csak fél munkát végeztek és sok diák emiatt hátrányos helyzetbe került
Az,hogy az utolsó percig hitegetnek, hogy feltöltik a tanulmányi eredményeket, közben már ők is tudják nincs idejük rá,ez felháborító. Jaj és az egyetemi pontok lekérésénél is mind a két intézmény a másikra hivatkozik, csak ne zaklassuk szegényeket. Ez a 2024-es pontszámítás nem volt korrekt.
Jaj és lehet fellebbezni, csak az is időbe telik és a diák emiatt nem tudja intézni a kollégiumot stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!