Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mérnöki Bsc-vel mennyire van...

Mérnöki Bsc-vel mennyire van lehetőség meteorológia Msc-re menni?

Figyelt kérdés

júl. 18. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Mire építenéd a mestert? Xx
júl. 18. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem nem elképzelhetetlen, de ha van is lehetőséged rá: 1. meg kellene tanulnod a BSc-s tananyag egy jelentős részét már a felvételire 2. rengeteg kredit be kellene pótolnod az MSc során extrában. Én a helyedben érdeklődnék a TO-n.

Nekem volt olyan évfolyamtársam, akkor földtudományi BSc után ment energetikai mérnöki mesterre, szóval valamennyi átjárás mindenképp van, csak nem egyszerű a kreditpótlás miatt.

júl. 18. 19:15
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 matek, fizika van mérnökin

Olyanokról tudok, akik államtudományi meg politológus szakokról mentek közgáz mesterre, szóval gondolom mérnöki és természettudományos szakoknál is csak van ilyen átjárás

júl. 18. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Remélem, hogy ilyen eltérő szakok nem atjarhatoak
júl. 20. 09:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Miért, olyan nagy az eltérés egy mérnöki meg egy meteorológia közt? Mindkettő természettudományos terület
júl. 20. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy bsc-s gépész mar tud gepalkatrészeket méretezni erőhatásokra, egy épìtőmernök födémekbe vasalatot tervez már erohatasokra stb. Mscn ezen alapokra tanulnak tovább. Mégis mit akarsz te ilyen mscn meterologuskent csinálni? Attól, hogy netán valami fizika vagy hasonló tudás közös is az vajmi kevés sztem. Nem tudom egyebkent, de remélem továbbra is, hogy ilyen össze vissza történő atjarogatas nincs.
júl. 20. 18:17
 7/7 A kérdező kommentje:

De van matek, fizika, természettudományos tárgyak. Az nem elég alapnak? Vagy milyen alapszakkal lehetne menni?

"Mégis mit akarsz te ilyen mscn meterologuskent csinálni?"

Engem főleg az érdekelne, hogy az épületek mennyire képesek ellenállni a különböző természeti katasztrófáknak, hurrikánnak, tornádónak, földrengésnek stb... Ezért akarnám kombinálni a kettőt, egy építőmérnökit és egy meteorológiát

júl. 20. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!