Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Gábor Dénes Egyetemnek...

A Gábor Dénes Egyetemnek miért van ilyen rossz híre?

Figyelt kérdés

Szeretném távoktatásban az egyik szakjukat elkezdeni. Ez érdekelne de ahogy hallottam csak "papírgyárként" funkcionál, mennyire igaz ez? Vagy hogy műküdik ez?

Konkrétan kifizetem a díjat küldenek valamit és a félévek végén meg hozzámvágnak egy semmit nem érő papírt? :D

júl. 8. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
49%

Sok városi legenda miatt, amit menő visszaböfögni.

Régen sokfelé volt központ, és sokan vettek részt felsőfokú szakképzéseken, ami miatt kialakult ez a kép. De én nem tapasztaltam azokat a dolgokat, amelyeket olvasok sokfelé (pl. hogy miből tanítanak).

Nem kapsz csak úgy papírt, le kell vizsgázni itt is a tárgyakból.

júl. 8. 11:35
 2/3 anonim ***** válasza:
69%

A témától független tanmese, a valósággal való egyezőség csupán a véletlen műve:

A Mucsaröcsögei Főiskola azt hirdeti magáról, hogy profi vonatkerékpumpálókat képeznek, majd 3-4 olyan ember is megjelenik nálam, aki lobogtatja ennek a főiskolának a diplomáját, aztán még az interjún kiderül, hogy nemhogy a vonatkereket, a vonatot se ismeri fel, akkor -szerintem joggal- ki tud alakulni bennem egy olyan kép, hogy nem szeretnék több jelentkezőt innen meghallgatni, inkább a máshol végzett jelentkezőket részesítem előnyben.

És ezzel nyilván azokat szívatják meg legjobban, akik odamentek, tényleg azért mentek, hogy tanuljanak, tanultak is szorgalmasan, messze túlteljesítették a kötelező minimumot, de mivel másokon látom, hogy milyen alacsony lehet az a bizonyos léc, nem fogom azt az illetőt se behívni, ha a papíron kívül semmi mást nem tud felmutatni.

júl. 8. 11:44
 3/3 anonim ***** válasza:
47%
Itt a gyakorin mindegyik egyetem le van nézve (SE kivételével még az orvosi egyetemek is) ne vedd ezeket komolyan.
júl. 8. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!