Pár nap múlva lesz az alkalmassági vizsgám,óvónőnek jelentkeztem a Károlira!! Nagyon izgulok!!Mire számítsak?
Figyelt kérdés
2024. máj. 27. 22:54
2/4 anonim válasza:
Le van írva az alkalmassági vizsgálat menete a Károli honlapján. Ha nem tudsz olvasni és annak az értelmezése meghaladja a szellemi képességedet akkor még megpróbálni is teljesen felesleges.
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy le van írva, képzeld még emailt is kaptam!!
Tapasztalat érdekelt volna, de nyilván ezt te is tudod, csak jól esett belém állni!!Veregesd meg a vállad, legyél büszke magadra, mert valószínűleg senki más nem az, azért vagy ekkora idióta!
Puszi
2024. máj. 28. 10:38
4/4 anonim válasza:
Én is a Károlin tanultam 2017ig, óvónőnek. :)
Ne izgulj, az alkalmassági vizsga nálunk nem volt nagy kaland. Énekelni kellett (azt hiszem, össze kellett állítani egy kis listát egy csomó dalból, és onnan ők választottak). A torna se volt nehéz, futni kellett, meg néhány gyakorlatot végezni.
Nem gonoszkodtak, teljesen rendesek voltak! Drukkolok neked!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!