Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vannak olyan emberek akik...

Vannak olyan emberek akik képesek az orvosit végig kitűnően elvégezni ?

Figyelt kérdés

Azaz minden félévben 5.0-ás átlaggal rendelkeznek, minden vizsga,, szigorlat stb. 5-ös.

Nem azért kérdezem, mert ezt szeretném elérni, csak érdekesség, hogy ismeretek e ilyen embert vagy vannak e egyáltalán ilyen emberek.

máj. 26. 13:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne. Sőt, ha tudományos fokozatot is szerez (PhD, illetve nem tudom, az orvosin a "sima" doktori megfelel-e annak), és középiskolában is kitűnő volt, akkor a köztársasági elnök "Promotio sub auspiciis praesidentis Rei Publicae" kitüntetést adományoz, melyhez egyébként egy aranygyűrű is jár. Itt a Debreceni Egyetem listája (az egyikük tanított is engem :))

[link]

Mellesleg olyan is van, hogy "kitüntetéses diploma" (régen vörös diplomának hívták), ahhoz "csak" annyi kell, hogy "a záróvizsga minden tárgyából jeles eredményt ér el, diplomamunka és valamennyi szigorlati/alapvizsga/kiemelt kollokvium érdemjegye jeles, az összes többi vizsgájának és gyakorlati jegyének átlaga legalább 4,00, továbbá osztályzatai között közepesnél rosszabb nincs".

máj. 27. 20:39
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
PhD az más mint a simán kapott doktori.
máj. 28. 07:17
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, csak azt nem, hogy melyikért jár a kitüntetés.
máj. 28. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!