Vannak olyan emberek akik képesek az orvosit végig kitűnően elvégezni ?
Azaz minden félévben 5.0-ás átlaggal rendelkeznek, minden vizsga,, szigorlat stb. 5-ös.
Nem azért kérdezem, mert ezt szeretném elérni, csak érdekesség, hogy ismeretek e ilyen embert vagy vannak e egyáltalán ilyen emberek.
Én 2 különböző egyetemen végeztem (bár nem orvosin), és ez a színötös bizonyítvány nekem is fura.
Nem azért, mert nem hiszem el, hogy vannak ilyen okos és szorgalmas emberek. Hanem azért, mert a tanárokkal kapcsolatban vannak más jellegű tapasztalataim. Több olyan tanárom is volt, aki el sem olvasta a dolgozatokat, vagy olyanokat kért számon, amit le sem adott, és a jegyzetekben sem volt benne. Több tantárgyból már a kettesnek is örültünk. Szóval ha van ilyen tanuló az orvosin, akkor azért ott a tanárok előtt is le a kalappal.
Állatorvosi lehet, hogy sokkal nehezebb amúgy.
Én is ismerek olyat akinek a felvételivel volt töbször baja és sokadjára vették fel, és suma com laudera végzett általánosorvosin.
Szegedre járt egy lány, pszichológia szakos volt és úgy lett orvosis mind a kettőbőé. 4,51 felett volt, lehet teljesen 5 nem tudom, nappalin volt a pszichoszakja is. MegODTK-zott és kutatott is közben.
Érsebész lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!