Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol van lehetőség MBA képzést...

Hol van lehetőség MBA képzést elvégezni levelezőn?

Figyelt kérdés

1-2 egyetemet felkerestem már és kifejezetten MBA képzésük nincs vagy ha van, akkor is csak nappali.

Esetleg tudtok olyan magyar egyetemet, ahol van ilyen képzés levelezőn?

Főleg Budapesti érdelene, de vidéki is lehet ha ott online vannak az órák. (Pl.: BGE-n nincs MBA, de ott tudom, hogy van lehetőség levelezőn online tanulni)

Az mindegy, hogy angolul vagy magyarul megy.

máj. 9. 09:19
 1/4 anonim ***** válasza:
66%

Az MBA képzésnek nincs semmi értelme levelezőn, és ahol ilyet kínálnak, az scam.

Amit keresel az az executive vagy weekend MBA. Úgy látom a Corvinuson ilyen is van, vagy persze kimehetsz Bécsbe a CEU-ra. Őszintén szólva itthon a Corvinus MBA-n kívül másra nem nagyon érdemes járni.

[link]

máj. 9. 09:30
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Az alábbi egyetemeken indul levelezőn:

BME, DE, ELTE, ME, METU, NJE, PE, PPKE, PTE

máj. 9. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:
ELTE-n van levelező, én is oda járok és egyelőre nagyon pozitív a tapasztalat (1 éven vagyok túl a 2-ből, mérnök alapdiplomával, így sok a hasznos új infó). A szemináriumokon kívül szombaton vannak órák, semmire nem kötelező bejárni és minden előadásról töltenek fel videót, ami bármikor visszanézhető. Abszolút kényelmesen teljesíthető főállás mellett a szak.
jún. 29. 23:58
 4/4 anonim válasza:
50%
NJE Kecskemét, BGF-es és Corvinus-os a tanár gárda, nagyon szinvonalas képzés.
aug. 1. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!