Hol lehet Budapesten felnőttként, esti/levelező formában a 11. -12. osztályt elvégezni (és utána érettségizni), ha munka miatt nincs lehetőségem rendszeresen bejárni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan helyet keresek, ahova csak vizsgázni kell bemennem évente néhányszor, vagy akár egyszer az év végén. Természetesen az anyagot megtanulnám, csak órákra bejárni nem tudnék.2007. szept. 18. 15:39
1/4 anonim válasza:
Miok gimnázium, én is odajártam 11-12. osztályban. Esti biztos van, levelező is szerintem. Nem kötelező bejárni, bár célszerű, csak a vizsgákon kell ottlenni. Jófejek a tanárok, meg minden, nem is nehéz. Tavaly kétféle esti tagozat volt, a rendes esti, amikor heti három nap volt tanítás, olyan délután kettőtől, meg volt a hétvégi - arra jártam -, ott meg pénteken délután volt tanítás, szombaton pedig reggel 8-tól. Néha azért nem árt bejárni, pl. angolra (abból volt pár kötelező házifeladat-féleség). A tandíj olyan 20 ezer forint egy évre, ha jól emlékszem. A suli angyalföldön van, a pontos címet nem tudom, mert nem pesti vagyok, csak akkor pont ott laktam, nézz után a neten, hogy milyen számon lehet őket elérni.
2/4 anonim válasza:
A pontos cím: Bp. XIII. kerület Hajdú u. 18-24. (Az Árpád hídtól 3 buszmegálló.)
3/4 anonim válasza:
Ajánlom neked a Modell Divatiskolát nagyon jó suli 2 év alatt szerezhetsz érettségit, nem fizetős és munka mellett is végezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!