Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek gáz nem bejárni...

Szerintetek gáz nem bejárni előadásokra?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok, másodévesként. Csak a katalógusos órákra járok be. Előadásokra nem járok, nem is nagyon értem többnyire, hogy miről beszélnek, így inkább abban az időben otthon tanulok, vagy elmegyek dolgozni. Gáz ez a hozzáállás?
ápr. 24. 12:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
29%
Aki ilyen okokra hivatkozva kihagy órákat, az "neveletlen", hiába 18+, hisz nem tudja a kötelességét!
ápr. 24. 14:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor inkább otthon kinyitom a könyvet, és abból tanulok. Nekem az hatásosabb, könnyebb. Én értem, amit a tanár mond órán, de én úgy érzem, hogy én produktívabb vagyok, ha inkább otthon maradok és önállóan tanulok. Eddig nekem ez bevált, még az olyan tárgyakból is, ahol nem jártam be, ott is jó jegyet tudtam szerezni a vizsgán. Szóval nem tudom, az viszont fura, hogy nem érted mit mond a tanár...? :D Mármint rosszul magyaráz, vagy mi?
ápr. 24. 15:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Mérnökkent végeztem. Én sok olyan órára is bejartam amire sokak állítása szerint teljesen felesleges. De sztem ez nem így volt, maximum csak tényleg nagyon kevés tárgy esetében. Sokkal könnyebben megertettem az anyagot mint otthonról egy diarol ahol csak címszavak voltak. Persze első egy két félévben en is sok órát kihagytam neha. Míg hlye voltam és másokra hallgattam.
ápr. 24. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!