Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mérnökinformatikus szakon,...

Mérnökinformatikus szakon, mely előadásokra nem érdemes bejárni?

Figyelt kérdés
Ti ezzel kapcsolatban milyen tapasztalattal vagytok?

2018. szept. 20. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Kinek mi. BME-n egy előadás nélkül is teljesíthető a BSC.
2018. szept. 21. 00:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha más mondja meg helyetted, akkor abból csak a bukdácsolás lesz. Magadnak kell kitapasztalni, hogy mit értesz meg előadás nélkül is és mit nem. Nyilván ez azzal jár, hogy kezdetben mindenhova be kell járni.
2018. szept. 21. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell tapasztalni. Én bementem mindegyik előadás 1.órájára, és amit úgy nagyjából tudtam már korábbról, esetleg letölthetővé tette a prezentációját az oktató, és kb csak azt mondta el, azokra az előadásokra már nem jártam be többet.
2018. szept. 21. 09:58
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából én félnék nem bejárni ,mert ha ne adj Isten rosszul sikerülne egy tárgy akkor az lenne bennem,hogy "bezzeg ha bejártam volna órára akkor jobb lett volna".

Egyébként nagyjából én is úgy vagyok vele mint az első válaszoló,hogy gyakorlat nélkül is teljesíthető. Mivel gyakorlaton mindig újra vesszük azt,ami előadáson elhangzott.Illetve az mindig az összes előadásról elhangzottakat (ppt formában) feltöltik a netre.

2018. szept. 21. 15:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Előadás nélkül*
2018. szept. 21. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Én magamon azt figyeltem meg, ha nem járok be hanem otthon tanulok helyette (már amiből lehet), akkor jobban teljesítek. Nem megy el utazással az idő, és nem alszom be az egyetemen...
2018. okt. 12. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!