Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes úgy pszichológiát...

Érdemes úgy pszichológiát tanulni, ha nem akarok pszichológus lenni?

Figyelt kérdés
Igazából fogalmam sincs, mi akarok lenni és mit akarok majd dolgozni, de azt tudom hogy pszichológus nem szeretnék lenni. Viszont szeretnék egyetemre járni, és ez az egyetlen szak ami érdekel. Megéri így is odajárni? Milyen lehetőségeim lennének egy pszichológia diplomával? Irodában el lehetne vele helyezkedni? Vagy inkább hagyjam, és tanuljak valamit ami kevésbé érdekel (pl közgáz) de lehet majd vele könnyen munkát találni?

2024. ápr. 13. 16:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan ne, én is így álltam anno hozzá. Tanári szakra jártam, nem is akartam tanár lenni igazán soha, 2 évem, rengeteg pénzem ment rá az egészre, már az elején se élveztem. Csak irányt válassz, amit szívvel-lélekkel tudsz űzni, a magad érdekében is. Nem kellemes kiégve, depressziósan élni a mindennapokat, nekem elhiheted.
2024. máj. 9. 23:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Csak OLYAN irányt. Javítva
2024. máj. 9. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!