Ha a Rostas Gusztav eltudta vegezni az orvosi egyetemet akkor barki eltudja aki tanul,nem?
Nyilván kellenek képességek egy egyetem elvégzéséhez, de azért ne állítsuk már, hogy zseninek kell hozzá lenni.
Az orvosi pont egy olyan szakirány, ahol iszonyatos mennyiségű anyagot kell bebiflázni rövid idő alatt, de a dolog legnagyobb kulcsa a szorgalom és a motiváció. Tudni kell látni az összefüggéseket és nagyon nehéz motiváltnak maradni a sok év alatt és mindig menni tovább és tovább.
Én már elvégeztem az egyetemet, de úgy érzem, hogy a szorgalom itt sokkal nagyobb faktor volt, mint az ész. Nem, nem menne mindenkinek, ezt aláírom, de túl sem kell misztifikálni az orvosi egyetemet.
Minden szak más tárgyak is faktorok miatt nehéz.
Orvosként pedig nem csak a szaktudás a mérvadó, hanem a kiállás, kommunikációs készség, empátia, problémamegoldás és a hozzáállás.
#14 vagyok, látom valakit nagyon megbántottam a gondolataimmal. Szerintem aki szintén elvégezte ezt a szakot, az maximálisan egyet tud velem érteni, hogy a szorgalom fő faktor.
Aki felsőbbrendűnek és menőnek akarja érezni magát az orvosin (sajnos sok van) azokat nem akartam lelombozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!